Kontakt & Priser

Jeanette och Göran Vestin heter vi som hyr ut Casa Wendy. Vi är uppväxta i Sollefteå. Därefter bodde vi många år i Umeå, men sedan drygt 20 år bor vi i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Vi tillbringar mycket tid nere i Costa Blanca, naturligtvis är det värmen som lockar men också maten och vinet! Hela Villamartin är väldigt etablerat, grönt och vackert. Vi tycker om att spela golf och är medlemmar i Campo de Golf Villamartin.

 
 
 
 

CASA WENDY

 

Adress

Calle Nispero 114

Residencia Los Dolses

Orihuela,03189ES

Comunidad Valenciana


Parkera bil och gå in via köksentré från

Calle Nispero 114


goran@fortuna.one

Mobil till Göran; 

0046 76 022 0058

Priser & Bokning

Priserna är beräknade per vecka, vid annan hyresperiod så räknas priset om. Kortaste hyresperiod är fem dagar. I hyran ingår gratis WiFi samt normal elförbrukning motsvarande 25kWh per dygn (tänk på att nyttja air-condition med sunt förnuft). Högsäsong är juni-sep samt jul & nyår, övriga perioder är lågsäsong.


Lågsäsong  4.975:- per vecka

Högsäsong 6.975:- per vecka


Till hyran tillkommer kostnad för slutstädning och tvätt av sängkläder och handdukar på 800:-.Tidigast incheckning är klockan 15:00 och senaste utcheckning är kl 11:00, om inget annat överenskommits.


Husregler

Rökning är ej tillåten. Respektera de regler som gäller vid bad i poolen.


Vägbeskrivning från Alicante flygplats till Los Dolses. Beskriver den "gamla" vägen (N332) som är ca 5,5 mil och är utan vägtullar:

Kör ut från flygplatsen och välj väg N332 mot Alicante.

Efter ca 1km sväng av mot El Altet/Santa Pola, fortfarande väg N332.

Följ nu väg N332 mot Cartagena förbi Santa Pola, Guardamar och Torrevieja och efter ca 50 km, vid La Zenia rondellen, ta höger upp mot Zenia Boulevard.

Följ Carretera Villamartin, se skylt Villamartin, kör över stora motorvägen och kör rakt fram i första rondellen efter bron över motorvägen. Ni kör nu i en trädallé. Fortsatt rakt fram i nästa rondell och sväng sedan vänster i kommande rondell intill DialPrix. Kör vägen intill DialPrix ca 200 meter och sväng vänster i nästa rondell. Ni är nu på Calle Nispero.

Kör ca 50 meter och ni har Casa Wendy på höger sida.


Man kan även hyra bil vid Alicante flygplats.Hos autospain.se kan du jämföra priser från flera olika biluthyrare.