Bilder

Det är poolen som står i centrum i Casa Wendy. Den ligger på innegården omgärdad av skönt gräs och svalkande palmer.


Poolen är till för boende och deras gäster som bor i denna urbanisation Los Dolses.

Flytta ut solstolen hit för att komma ett par meter närmare poolen, ta med en bok och en fruktskål och njut!


Bilder från köksentré och in i radhuset!


Från gatan Calle Nispero 114 så ser ni först den vackra Bouganvillan och sedan ser ni till höger om grinden skylten Casa Wendy. Väl inne på "bakgården" tar ni trappan upp och in i radhuset. Bakom dörren hittar ni säkerhetsdetaljer som brandfilt, pulversläckare samt "first aid kit". Bakom draperiet finns tvättmaskin samt plats för golfbagar och stora väskor.


Köket är välutrustat med spishäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, stavmixer och mikro. Tänk på att vattnet är drickbart (högra kranen extra renat), håll upp i behållare och ställ i kylskåpet!


Badrummet på entréplan innehåller tvättställ och toalett.

Bilder från poolsidans entré

Från poolen möts man först av en grind som öppnar upp mot en liten klinkerbelagd gård med solsängar. Därifrån är det ett par trappsteg upp till altanen som får skugga av en markis. Där finns bord och stolar. På den lilla gården finns också en palm som skänker skön skugga.

Bilder från vardagsrummet

I vardagsrummet finns soffa med divan, köksbord med sex stolar samt TV och TV-bänk. På TV-bänken står en tavla som innehåller pinkod till gratis WiFi samt hur man använder de två TV-kontrollerna. I soffbordets låda finns kartor över området samt viktiga telefonnummer. Här bor Wendy, husets maskot!

Bilder från en trappa upp

På övre våningen hittar ni badrummet med badkar, tvättställ och toalett. Där finns också de två sovrummen.

Bilder från takterass och balkong

Härlig utsikt från sovrummets balkong över poolområdet. Finns en sittplats för stunder av eftertänksamhet i solnedgången!


På takterrassen finns både solstolar och utedusch, härifrån finns många havsglimtar.